A motorozásnak kétségtelen egyik hátránya az autózáshoz képest, hogy nem lehet csak úgy, a hátsó ülésre bedobálni a csomagot (a hátsó ülésen ülők legnagyobb örömére), így a cuccaink szállítását másképp kell megoldanunk. Fontos szerepe van a tárolásnak akkor is, amikor leparkolunk, és a bukót nem akarjuk magunkkal vinni pl. Erre szolgálnak megoldásként a különböző dobozok és tárolók.

Mindegyiknek más funkciója van, a dobozba kerülhet bukó, ruha, élelmiszer, stb. Nem csak túrán van fontos szerepük, városi közlekedéskor is fontos.

Tároló lehet:

- doboz
- kisebb táskák, tartók (pl. tanktáska)
- telefon- és gps-tartók
- testünkön is vihetünk csomagot, pl. hátizsák (hosszútávon nem praktikus), combtáska

Hogy segítsek eligazodni, hogy melyik is az ideális tároló neked, készítettünk egy két részből álló videót, amit itt most megtekinthetsz.

1 . Dobozok

 

Szerencsés esetben valamilyen hátsó dobozt kapunk a motorhoz. Aki azonban használtan vesz motort, nem biztos, hogy a dobozt is megkapja mellé. Vagy egyszerűen túl kicsi a tároló, vagy oldaldobozt is szeretne.

Nyaranta már kora reggel felbődülnek a motorok, gurulnak a vasparipák városon belül és kívül.: brummogtat kicsi és nagy, fiatal és öreg, férfi és nő. A motorozás rendkívül népszerű, hiszen takarékos és főképp élvezetes módja a közlekedésnek, ráadásul a melegben nem kell egy fémkasztni klímájára bízni magunkat, a menetszél hűsít.


A jó idő beköszöntével előkerülnek a kétkerekű jűárművek, azonban nem csak a motorokat kell leporolni, hanem a felszerelésünket, ruházatunkat is átnézni, esetleg a hibás, tönkrement darabokat lecserélni. Aki a nyári szünetben szerzi meg a motorhoz a jogsit, és már alig várja, hogy a motorra pattanjon az is szembekerül a kérdéssel: milyen sisakot válasszak? (Már amellett, hogy a motor színéhez passzoljon.)

Bukósisakok
Üzletünk választékábólEhhez nyújtunk segítséget.

 

Régóta keresel egy megbízható, kényelmes sisakot, de nem akarod a teljes kereseted otthagyni érte?

Akkor adj egy esélyt az ASTONE sisakoknak!


Nemrég megkezdtük a francia gyártású ASTONE sisakok árusítását. Az ASTONE viszonylag új szereplő a piacon, 2008-ban kezdték el a gyártást.

A boltban minden fajtájából lehet kapni: nyitott, felnyitható, zárt és endurós sisakok is megtalálhatók nálunk.

Astone GT800 sisak
Astone GT800 sisakJellemzőik:

 
- Számos sisak előre beszerelt páramentesítő rendszert, azaz Pinlock-ot tartalmaz

- Mikrometrikus csattal vagy Dupla D gyűrűs csattal vannak felszerelve

- A plexi lezárását szabályozó rendszer biztosítja a zaj csökkentését, és a víz beszivárgását

- 3D beépítésűek a sisakok, ami megkönnyíti a légáramlást, amely több csatornán keresztül áramlik be a levegő, és szabályozza a hőmérsékletet a sisak belsejében

- A sisakokba szellőzők vannak beszerelve

- Az Astone Helmets sorozatának nagy részében található napszemüveg, amely felcsúsztatható a sisak belsejébe, ha nincs szükség rá.

- Az Astone Helmets csapata aktívan dolgozik azért, hogy minél nagyobb legyen a látómező, növelve a biztonságot és az élvezetet.


A sisakok robosztusak, bélésük minőségi, kényelmes, kialakításuk szép, igényes.

Szerezd be a motoros ruhákat akár 20% kedvezményes áron! Itt a teljes lista az akciós árukról!

Kezdődik a motorosszezon.

Úgy döntöttél, nem csak nyáron motoroznál a továbbiakban, hanem ha hűvösebb az idő? Vagy mindig is egész évre tervezted a motorozást?

Most olcsóbban összeállíthatod a motoros ruhatárad, megkezdtem ugyanis az utolsó darabok kiárusítását. Így kiváló felszereléshez hozzájuthatsz akár 20%-os kedvezménnyel.

Ha most vásárolnál be teljes motorosfelszerelést, egy új készlet ára elég borsos lehet. Pláne, ha nem valami vackot szeretnél összeszedni, hanem tartós, minőségi darabokat keresel.

Milyen előnyöket jelent neked az akció?

Most motoros bőrruházatot is beszerezhetsz kedvezménnyel!1. 10-15-20%-os kedvezmények!

Az akcióban a termékekhez 10-15 vagy akár 20%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Lássunk egy példát, amelyhez egy együttest választottam: a Shox Morocco férfi kabát és nadrághoz választottam a Shox Fjord bőrkesztyűt.

Teljes áron az együttes 59800 Ft, akciós árral 41500 Ft. Ha hozzácsapjuk a Shox Fjord bőrkesztyűt, teljes áron az együttes 70700 Ft lenne, de a készlet együtt csak 51000 Ft.

Az már több, mint 30%-os kedvezmény!

“Fiatalember, ne ezt a vackot tapogassa, hanem menjen el az utca végéig, ott barátai már kitáblázták, hogy merre kell menni! Már reggel óta ez megy itten!" - kiáltott rám egy idős hölgy a háza ablakából Dabason, miközben próbáltam kitalálni a GPS-em segítségével, hogy merre is kellene fordulnom.

A Motoglobe.eu szervezete Dabason október 1-ére a Magyar Kalandmotorosok II. Országos Találkozóját.

 

Mindez remek alkalom volt arra, hogy kipróbáljam az új túraruházatomat :).

 

Ezekről van szó:

 

 

Sixgear Trail motoros textildzseki barna

 

 

 

Sixgear Trail textilnadrág barna

 

 
 

Képes beszámoló következik, hoztam sok fotót.