A motorozásnak kétségtelen egyik hátránya az autózáshoz képest, hogy nem lehet csak úgy, a hátsó ülésre bedobálni a csomagot (a hátsó ülésen ülők legnagyobb örömére), így a cuccaink szállítását másképp kell megoldanunk. Fontos szerepe van a tárolásnak akkor is, amikor leparkolunk, és a bukót nem akarjuk magunkkal vinni pl. Erre szolgálnak megoldásként a különböző dobozok és tárolók.

Mindegyiknek más funkciója van, a dobozba kerülhet bukó, ruha, élelmiszer, stb. Nem csak túrán van fontos szerepük, városi közlekedéskor is fontos.

Tároló lehet:

- doboz
- kisebb táskák, tartók (pl. tanktáska)
- telefon- és gps-tartók
- testünkön is vihetünk csomagot, pl. hátizsák (hosszútávon nem praktikus), combtáska

Hogy segítsek eligazodni, hogy melyik is az ideális tároló neked, készítettünk egy két részből álló videót, amit itt most megtekinthetsz.

1 . Dobozok

 

Szerencsés esetben valamilyen hátsó dobozt kapunk a motorhoz. Aki azonban használtan vesz motort, nem biztos, hogy a dobozt is megkapja mellé. Vagy egyszerűen túl kicsi a tároló, vagy oldaldobozt is szeretne.

Üzletünkben "Vanshile" márkájú doboz kapható három méretben:

 

- 35 l-es

- 43 l-es

- és 48 l-es kiszerelésben.

 

Sajnos a videó elég megtépázott sorsú, felhőbe való feltöltéskor egyszerűen eltűnt a fele, ezért olyan hiányos. Ezért elnézést kérek, azért a lényeg nagyjából így is megvan!

 

2. Egyéb tárolók, táskák, tartók

 

Ebben a videóban az egyéb tárolókról lesz szó, vagyis

 

-

-

 

Termékeink megtekinthetők üzleteinkben, illetve megvásárolhatók a webáruházban!