A kiszállítás várható idejét a rendelés feladását követően e-mailben jelezzük Önnek. A szállítás hétköznap 9-17 óráig történik.
Webáruházunk kínálatában szereplő termékek közül a Bruder játékok, CarPC tápegységek, monitorok, valamint egyes motoros ruházati termékek általában raktárról elérhetőek, így azok várható szállítási ideje 1-2 munkanap. Más termékcsoportba tartozó termékek külső beszállítótól érkeznek szállítási idejük várhatóan 5-10 munkanap. A szállítás pontos időpontjáról minden esetben telefonon, vagy e-mail-ben tájékoztatjuk.
Kérjük, hogy szállítási címnek olyan címet szíveskedjen megadni, ahol munkanapokon napközben Ön vagy megbízott átvevője elérhető.

A szállítási szolgáltatás 2 db kézbesítést tartalmaz. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy a címen illetve keresi Önt a rendelésben megadott telefonszámon majd a következő napon megkísérli ismét átadni megrendelését. Ismételt sikertelen kézbesítést követően a rendelés automatikusan törlésre kerül.
Az átvétel során lehetőség szerint ellenőrizze a küldemény hiánytalan, sérülésmentes meglétét! Szállítási probléma vagy sérülés esetén lehetősége van a kézbesítő futárral jegyzőkönyvet felvetetni, az átvétel megtagadása mellett.
Amennyiben a szállítással kapcsolatban további észrevétele vagy kifogása van, kérjük jelezze felénk levélben vagy telefonon.
 
A szállítási díj az egész Magyarország területére bruttó 3.000,- Forint.
Nagyobb csomagok esetén a szállítási díj eltérhet ettől, ez esetben telefonon, vagy emailben erről tájékoztatjuk.