Énekeld fel kedvenc dalod hangstúdióban! - Élményajándék - Great gift!
search
  • Énekeld fel kedvenc dalod hangstúdióban! - Élményajándék - Great gift!
  • Énekeld fel kedvenc dalod hangstúdióban! - Élményajándék - Great gift!
  • Énekeld fel kedvenc dalod hangstúdióban! - Élményajándék - Great gift!
  • Énekeld fel kedvenc dalod hangstúdióban! - Élményajándék - Great gift!

Énekeld fel kedvenc dalod hangstúdióban! - Élményajándék - Great gift!

39 900 Ft
Adóval együtt

Remek ajándék mindazoknak, akik szeretnek énekelni! Ajándékozd meg szerettedet egy olyan élményprogrammal, melynek során végre profi körülmények között is megmutathatja tehetségét!

Imádni fogja!

Mennyiség

Az élményprogram egy dal énekfelvételét, és ennek utómunkáját tartalmazza. A stúdióban eltöltött idő körülbelül 2-3 óra. Ennek során a kiválasztott és előre egyeztetett dal zenei alapját már előkészítjük, így a stúdióba érkezéskor már csak az éneklésé a főszerep.

Az énekeseket profi hangmérnök/producer instruálja, segíti, hogy a lehető legjobban sikerüljön a felvétel, közben az összes idetartozó technikai tényezővel, a hangstúdiós környezettel is van lehetőség alaposabban megismerkedni. Mindez természetesen nagyon barátságos hangulatban.

Kiváló ajándék ez mindenkinek, aki szeret énekelni!

Akár csak kedvtelésből, hobbi szinten éneklő, vagy amatőr zenekaros, esetleg komolyabb terveket dédelgető énekeseknek, de akár profiknak is igazi örömteli, és hasznos lehetőség ez a kibontakozásra!

Akit érdekel, és van türelme végigkísérheti az utómunka folyamatát is a kész dal elkészültéig, vagy, ha erre igazából nem annyira kíváncsi akkor másnapra kézhez kaphatja a kész hangfelvételt.

A hangfelvételt kérésre egy fotóval videóba szerkesztjük, így azonnal alkalmas a publikálásra, családtagoknak, barátoknak, vagy akár a szélesebb publikumnak is azonnal bemutatható a közösségi felületeken.

Igény esetén van lehetőség a stúdióban fotózkodni, illetve akár egy egyszerű, de nagyszerű stúdiós videóklipet is tudunk készíteni a stúdióban töltött élményekről, amely így garantáltan örök emlék, és büszkén vállalható produkció lesz. (a videóklip készítését nem tartalmazza az ajándékcsomag, ez egyedileg egyeztetendő plusz szolgáltatás)

* Az élményprogramra jelentkezők általában egy ismert, kedvenc dalukat szokták választani, ezeknél mindig egyeztetés szükséges azzal kapcsolatban, hogy a dal zenei alapja elérhető, vagy előállítható-e, ez elengedhetetlenül szükséges, általában a kiválasztott dalok 90 százalékánál ez nem szokott problémát jelenteni. Ilyenkor azt is ellenőrizzük, hogy az eredeti szerző,előadó korlátozta-e a dal ilyen jellegű felhasználását, túlnyomórészt ezzel sem szokott gond lenni, de mindenképpen ellenőrizzük, még mielőtt belevágnánk ebbe a szuper kalandba!

Az élménykártyát nyomtatható formában emailben küldjük el az Ön részére, illetve lehetőség van nyomtatott ajándékkártyát is kérni, melyet postai úton, vagy futárszolgálattal juttatunk el Önhöz.

A hangfelvétel Kalocsán, a Komplex Hangstúdióban történik!

Az élményprogram felhasználásához időpont és dalválasztás miatt előzetes egyeztetés szükséges az alábbi címen:

komplexhangstudio@gmail.com   + 36 20 9673 522

Az élményprogram helyszíne a Komplex Hangstúdió

https://komplexstudio.hu/

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.